Workshop Houtbranden


 

Met eigen ontwerp of sjablonen

 
Voordat je gaat houtbranden, maak je eerst het ontwerp. De aanwezige voorbeelden zorgen ervoor dat niemand zonder inspiratie zit, maar een persoonlijk ontwerp kan natuurlijk ook. Schrijf pakkende teksten en/of maak tekeningen. Creativiteit kent geen grenzen! Je zet het ontwerp over op de borrelplank en gaat daarna aan het werk met het branden. Maar voor je dat doet wordt uitgelegd hoe je de brander moet gebruiken en geef ik enkele handigheidjes en tips. Tijdens deze workshop werken we met een brander met een verstelbare temperatuurregeling zodat je met hoge en/of lagere temperaturen werkt voor nog meer variatie in je werk. Er zijn verschillende punten aanwezig waardoor dikke lijnen kunnen worden afgewisseld met dunne lijnen. Vervolgens kun je zelf aan de slag! Houtbranden moeilijk? Nee, het is echt voor iedereen! Deze workshop werkt heel ontspannend en is erg leuk om te doen. Deze creatieve workshop kan gegeven worden óp locatie,  omgeving St. Willebrord in de straal van 25 km.

 

Inbegrepen bij de workshop

 

Inbegrepen bij deze workshop is het artikel waarvoor gekozen is om op te branden, deze wordt +/- 1 week vóór aanvang van de workshop uitgezocht. Verder het gebruik van alle materialen die nodig zijn voor een mooi resultaat.  Alle wensen en aanpassingen moeten uiterlijk één week voor de betreffende workshop worden doorgegeven, zodat ik deze nog kan verwerken. *Prijs varieert tussen +/-
€ 27,95 - en € 45,00 incl. kopje koffie/thee,
en een koekje. Een workshop duurt gemiddeld
2 à 2,5 uur. *Er zijn meerdere mogelijkheden zoals een borrelplank, een bier kratje met opener, kraam cadeau of een naambordje. 
De prijs is gebaseerd op de keuze die u maakt.
Er worden ook workshops met verschillende thema's georganiseerd waar u zich voor kunt inschrijven, hou daarvoor deze website en onze social media in de gaten.
 
Wil je samen met je vriendinnen - moeder - oma- of man liever de Workshop Houtbranden combineren met een heerlijke High tea?
Dat kan ! Leg dan nu snel een datum vast.
 
Neem contact op via WhatsApp, druk op de knop hieronder.
Of mail naar : info@creakot.nl