Houtbranden oftewel Pyrografie.

 

Hieronder leg ik U graag uit wat Pyrografie is...

Pyrografie is een kunstvorm waarbij hout met hitte wordt bewerkt. Andere namen voor deze kunstvorm zijn houtbranden en brandschilderen.
Je hebt hierbij een Pyrografie brander nodig. 
Je hebt verschillende houtbranders voor fijner en grover werk, en door de temperatuur die je in kunt stellen bij sommige branders wordt de tekst donkerder of juist lichter.

Door cursussen te volgen en heel veel te oefenen heb ik de kneepjes van het houtbranden geleerd.
Natuurlijk blijf ik niet stil zitten en is er altijd ruimte om mezelf te blijven ontwikkelen.
Met Pyrografie of te wel Houtbranden kan ik  mijn creativiteit kwijt en hoop ik mooie creaties met jullie te mogen maken!

 


Foto graveren op hout.

Geef je cadeau een persoonlijke touch door het te voorzien van een foto, tekst of logo. Welk product wil jij voorzien van een persoonlijk ontwerp? In ons ruime assortiment vind je onder andere borrelplanken in verschillende maten, maar ook wijnkisten of houten bierkratten maar ook vlaggenlijnen en een blokkentoren. Om jouw foto in het hout te graveren, maken wij gebruik van een gespecialiseerde lasertechniek.  Zo weet je zeker dat jouw dierbare nog lang van het mooie cadeau kan genieten. Graag verwijzen wij jullie door naar onze pagina foto's op hout, klik op de link voor nog meer inspiratie.